Lave omkostninger giver skarpe priser Dette siger kunderne om os

Kvalitet og erfaring med leasing

Vi er kun tre faste medarbejdere i WEISS LEASING - nemlig mig, min hustru Berit og min datter Julie. Berit er økonomiansvarlig, og Julie er webansvarlig. Begge har en kompetent og effektiv tilgang til administration og marketing. Deres dygtige arbejde gør, at jeg kan fokusere på det, jeg er bedst til - nemlig salg, service og købmandsskab. Derudover har jeg et udbygget net af faste samarbejdspartnere, der er med til at sikre kvalitet i både den økonomiske og den produktmæssige del af leasingprocessen.

Udsøgte biler hentes hjem fra Tyskland

Jeg har købt og solgt mange hundrede biler gennem årene, og jeg har også hentet mange udsøgte biler hjem fra Tyskland. Ved siden af mit job som selvstændig købmand har jeg faktisk altid haft en "nebengeschæft" som bilhandler. Derfor har tanken om at starte mit eget selskab med fokus på leasing af lækre biler aldrig været fjern. Da COOP så pludselig valgte at give mig et godt tilbud på at købe mit Super Best Supermarked, var jeg klar over, at tiden var inde til at realisere min livsdrøm. Læs mere længere nede....

Lave omkostninger giver skarpe priser

Vores kunder kan forvente at få et trygt og super-professionelt forløb gennem hele leasingprocessen. De kan også forvente at få virkelig skarpe priser, da vores omkostningsniveau er blandt branchens laveste.

Fra start til slut hjælper vi vores kunder med at realisere deres drøm om at køre i en dejlig, topudstyret bil til fornuftige penge. Bilerne kommer fortrinsvis fra Tyskland og er gennemtestede og serviceret på de rigtige mærkeværksteder. Alle vores biler leveres med en 12 måneders garantiforsikring, og de er realistisk prissat, så risikoen for, at restværdien er større end den reelle salgspris uden afgift er minimal.

Med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov laver vi en individualiseret leasingproces, hvor kunden kan deltage meget eller lidt. Vi er nærværende og overvåger kvaliteten i hele forløbet. Vi klarer alt det praktiske omkring bilen som f.eks. import, syn, toldsyn, klargøring og plader. Din bil bliver udleveret køreklar, fiks og færdig.

Derfor er resultatet altid det samme: En tryg proces, en skarp pris og en lækker bil.

Læs mere om import af biler fra Tyskland...
Læs om særlige forhold ved import af elbil...
Se hvilke biler vi har klar til salg eller leasing i øjeblikket...
Se et udpluk af biler som tilfredse kunder har købt eller leaset hos os...

 


Hvad siger kunderne om Weiss Leasing


 

Fornyelse af leasingkontrakt – ikke så svært

Som førstegangs privatleaser valgte jeg kun at lease bilen i et år. Jeg ville gerne prøve systemet af og have muligheden for at ”slippe ud af det”, hvis jeg kunne se bedre muligheder.

Ved kontraktens udløb vidste jeg godt, at jeg selv var forpligtet til enten at anvise en ny leasingtager eller sælge bilen videre. Jeg var også godt klar over, at jeg også kunne tegne en ny kontrakt eller betale fuld afgift på bilen. Men jeg var meget usikker på, hvad der var bedst for mig?

Med Flemming fra Weiss leasing som smørekande, drivrem og kølerfigur i processen fik vi analyseret mine behov og muligheder. Resultatet blev, at jeg bestemte mig til at lease bilen endnu et år.

Flemming organiserede det hele. Vi fik nyvurderet bilen i forhold til markedspriserne, så SKAT kunne være tilfredse, og vi fik indhentet tilbud fra flere leasingselskaber, så jeg kunne vælge de mest attraktive betingelser.

Tak til Flemming for god rådgivning og service i processen. Jeg er meget tilfreds med, jeg har leaset et år mere, så jeg kan se, hvordan bilmarkedet udvikler sig.

Bo Terp, 1308 København K


 

Flemming og jeg havde en lang dialog omkring en byttehandel, hvor vi begge to blev enige og tilfredse med handlen, og jeg kan virkelig anbefale Weiss leasing, som har været så hjælpsomme under hele forløbet.

Milad ved sin BMW, fra Weiss leasing

Milad Moghaddam, 2300 København S


 

”Som privatperson var jeg usikker på, om leasing var noget for mig. Flemming fra Weiss Leasing gjorde mig opmærksom på fordelene ved flexleasing, og efter vi havde diskuteret fordele og ulemper og derefter regnet på mine økonomiske muligheder, viste det sig, at mine månedlige udgifter var mindre i forhold til de traditionelle finansieringsformer.

Blot en uge efter min beslutning, fik jeg min drømmebil leveret med plader – og endda med et års garanti fra Cargarantie. Nu har jeg en topudstyret 3-4 år gammel BMW 225 I, x drive, Active Tourer, som jeg kan flexlease, så længe det kan betale sig, og som jeg lettere kan komme af med, fordi den er uden afgift og derfor kan sælges i hele Europa.

Flemming samarbejder med særdeles professionelle partnere i Tyskland – herunder DEKRA - det tyske FDM. Han styrede hele processen og informerede mig løbende. Der var absolut ”ingen bøvl”, og jeg har det godt med at flexlease i en tid, hvor ingen rigtig ved, hvad der sker på bilmarkedet.”

Bo Terp ved sin BMW, leaset igennem Weiss leasing

Bo Terp, 1308 København K


 

"Jeg kan klart anbefale Weissleasing
De er ærlige, og en aftale er en aftale.
Alt kørte som det skulle, og jeg var velinformeret gennem hele forløbet."

Andreas Hauerslev, 9460 Brovst 
Flemming Weiss
Indehaver
 
 
 
Berit Weiss
Økonomiansvarlig
 
 
 
Julie Weiss
Webansvarlig
 
 
 
Nicolaj
Blæksprutte
 
 
 

Cookies-, GDPR- og privatlivspolitik

Hos os benytter vi cookies til at få et indblik i, hvordan du bruger vores hjemmeside.
Derudover anvender vi cookies til at understøtte markedsføringen af vores services.

Ved at trykke ”Ok, forstået” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.

Ved at trykke ”Nej tak” vil vi ikke benytte cookies men vær opmærksom på, at det kan påvirke din brugeroplevelse.