Jeg har købt og solgt mange hundrede biler gennem årene, og jeg har også hentet mange udsøgte biler hjem fra Tyskland. Ved siden af mit job som selvstændig købmand har jeg faktisk altid haft en "nebengeschæft" som bilhandler. Derfor har tanken om at starte mit eget selskab med fokus på leasing af lækre biler aldrig været fjern. Da COOP så pludselig valgte at give mig et godt tilbud på at købe mit Super Best Supermarked, var jeg klar over, at tiden var inde til at realisere min livsdrøm.


Vi er kun tre faste medarbejdere i WEISS LEASING - nemlig mig, min hustru Berit og min datter Julie. Berit er økonomiansvarlig, og  Julie er webansvarlig. Begge har en kompetent og effektiv tilgang til administration og marketing. Deres dygtige arbejde gør, at jeg kan fokusere på det, jeg er bedst til - nemlig salg, service og købmandsskab. Derudover har jeg et udbygget net af faste samarbejdspartnere, der er med til at sikre kvalitet i både den økonomiske og den produktmæssige del af leasingprocessen.

 

Hvad tilbyder vi vores kunder?

Vores kunder kan forvente at få et trygt og super-professionelt forløb gennem hele leasingprocessen. De kan også forvente at få virkelig skarpe priser, da vores omkostningsniveau er blandt branchens laveste.

Fra start til slut hjælper vi vores kunder med at realisere deres drøm om at køre i en dejlig, topudstyret bil til fornuftige penge. Bilerne kommer fortrinsvis fra Tyskland og er gennemtestede og serviceret på de rigtige mærkeværksteder. Alle vores biler leveres med en 12 måneders garantiforsikring, og de er realistisk prissat, så risikoen for, at restværdien er større end den reelle salgspris uden afgift er minimal.

Med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov laver vi en individualiseret leasingproces, hvor kunden kan deltage meget eller lidt. Vi er nærværende og overvåger kvaliteten i hele forløbet. Vi klarer alt det praktiske omkring bilen som f.eks. import, syn, toldsyn, klargøring og plader. Din bil bliver udleveret køreklar, fiks og færdig.

Derfor er resultatet altid det samme: En tryg proces, en skarp pris og en lækker bil.

 

Kundeanmeldelser: 

”Som privatperson var jeg usikker på, om leasing var noget for mig. Flemming fra Weiss Leasing gjorde mig opmærksom på fordelene ved flexleasing, og efter vi havde diskuteret fordele og ulemper og derefter regnet på mine økonomiske muligheder, viste det sig, at mine månedlige udgifter var mindre i forhold til de traditionelle finansieringsformer.

Blot en uge efter min beslutning, fik jeg min drømmebil leveret med plader – og endda med et års garanti fra Cargarantie. Nu har jeg en topudstyret 3-4 år gammel BMW 225 I, x drive, Active Tourer, som jeg kan flexlease, så længe det kan betale sig, og som jeg lettere kan komme af med, fordi den er uden afgift og derfor kan sælges i hele Europa.

Flemming samarbejder med særdeles professionelle partnere i Tyskland – herunder DEKRA - det tyske FDM. Han styrede hele processen og informerede mig løbende. Der var absolut ”ingen bøvl”, og jeg har det godt med at flexlease i en tid, hvor ingen rigtig ved, hvad der sker på bilmarkedet.”

Bo

Bo Terp, 1308 København K


 

"Jeg kan klart anbefale Weissleasing
De er ærlige, og en aftale er en aftale.
Alt kørte som det skulle, og jeg var velinformeret gennem hele forløbet."

Andreas Hauerslev, 9460 Brovst


 

Artikel: 

 https://fjerritslevugeavis.dk/nyheder/han-hjaelper-med-din-droemmebil/af8c0df4-392d-4421-b39d-d3b9f16e2ab2


 
Flemming Weiss
Indehaver
 
 
 
Berit Weiss
Økonomiansvarlig
 
 
 
Julie Weiss
Webansvarlig
 
 
 

Cookies-, GDPR- og privatlivspolitik

Hos os benytter vi cookies til at få et indblik i, hvordan du bruger vores hjemmeside.
Derudover anvender vi cookies til at understøtte markedsføringen af vores services.

Ved at trykke ”Ok, forstået” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.

Ved at trykke ”Nej tak” vil vi ikke benytte cookies men vær opmærksom på, at det kan påvirke din brugeroplevelse.